Velkommen til Price Kommunikation

Hvorfor Price Kommunikation?
Efter 20 år i hotel- og restaurantbranchen med ansvar for presse, kommunikation og markedsføring for nogle af Danmarks førende hoteller og restauranter, synes jeg tiden nu kommet til at dele ud af mine mange års erfaringer med resten af branchen.

Jeg har igennem årene siddet på kundesiden og samarbejdet med førende virksomheder indenfor presse og kommunikation, og ved hvor svært det kan være med både begrænsende ressourcer og budgetter at få udarbejdet, eksekveret og ikke mindst finansieret den rette kommunikationsstrategi og plan i den enkelte virksomhed – det kan Price Kommunikation hjælpe dig og din virksomhed med!

Erfaring og netværk gennem 20 år
Jeg har gennem årene opbygget et godt og tæt samarbejde med den danske presse. Så har du et produkt, nyhed, en god sag eller et tiltag i din virksomhed, som du ønsker at formidle til omverdenen og medierne, så lad mig være din kommunikationspartner, rådgiver og formidler overfor både markedet og pressen.

Price Kommunikation kan hjælpe din virksomhed med at få udarbejdet en strategisk kommunikationsplan eller markedsføringsplan, som skaber den rette opmærksomhed om virksomheden og brandet blandt jeres kunder, hos medierne, omverdenen, interessenter og kunder.

Jeg hjælper dig med den praktiske eksekvering, sikrer at planen er målbar og realistisk og ikke mindst passer til netop din virksomhed.

Price Kommunikation tilbyder dig kompetencer inden for strategisk kommunikation, pressehåndtering, markedsføring og CSR.

Læs mere her på siden om, hvordan vi sammen får startet op på en strategisk kommunikationsplan og får den eksekveret med succes!

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for din virksomhed – gøre den mere synlig i mediebilledet og give jer den rette opmærksomhed og dermed sikre at fremtidens gæst, vælger netop jeres virksomhed næste gang!

Anette Price

Billede